Csapatfotózás a Perutznál


2017-08-09 10:04:02  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Csapatfotózás a Perutznál főképe
A keddi, kora esti szurkolói ankétot megelőzően elkészültek a Pápai Perutz FC-nél az egyéni- és csapatfotók. A jó hangulatú eseményen először az egyéni képek készültek a hivatalos mezben, majd a végén a szakmai stábbal kiegészülve a csapatképre is összeálltak a fiúk.

Ülnek (balról): Sánta András, Farkas Dániel, Iványi Martin, Koncsag Martin, Horváth Tamás, Skriba Máté, Szabó Zsolt, Baldauf Konrád, Szigeti Ákos

Második sor (balról): Bocskay László (elnök), Glatz Lajos (klubmenedzser), Szép Dániel, Orovecz András (pályaedző), Marton Miklós (vezetőedző), Simon László (kapusedző), Böröczky Bálint, Nagy Bálint, Váradi Zsolt (gyúró)

Harmadik sor (balról): Somogyi Richárd, Domján Roland, Hanzl Máté, Kovács Szabolcs, Udvardi Mózes, Németh László, Császár Attila, Kozma Máté

A csapatkép teljes méretben megtekinthető ITT!

Képek:


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!