Hajtós, szerethető csapat lesz a Perutz FC


2017-08-08 20:04:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hajtós, szerethető csapat lesz a Perutz FC főképe
A hétvégi, Pénzügyőr elleni bajnoki rajt előtt a stadion lelátóján megtartotta szokásos szezon előtti szurkolói ankétját a Pápai Perutz FC. A találkozón Marton Miklós vezetőedző, Bocskay László elnök és természetesen az új játékosok - Skriba Máté, Farkas Dániel, Koncsag Martin, Szabó Zsolt, Császár Attila, Sánta András, Hanzl Máté, Nagy Bálint, Kozma Máté és Németh László - is részt vettek. Az érdeklődőkhöz elsőként Bocskay László szólt, az elnök köszöntőjében hangsúlyozta, a megyei bajnokcsapatból senkit nem küldtek el, aki eligazolt, vagy nem vállalta a harcot a csapatba kerülésért, elköltözött vagy tanulmányai miatt döntött a váltás mellett. A 2017/2018-as NB III-as bajnokságban célként a tisztes helytállást és a biztos bennmaradást tűzte ki.
- Új, a korábbiaknál komolyabb kihívásokkal kell szembenéznünk az idei évtől, bízunk benne, hogy a csapat hamar felveszi a harmadosztály ritmusát. Arra szeretném kérni a szurkolókat, hogy – ahogy a megyei bajnokságban – úgy az előttünk álló pontvadászatban is ugyanazzal a lelkesedéssel támogassák a fiúkat, legyenek a csapat 12. tagjai. A játékosoktól pedig azt kérem, hogy legyen büszkék arra, hogy ennek a városnak a mezét viselhetik és az első perctől az utolsóig szívvel-lélekkel küzdjenek a pályán – tette hozzá Bocskay László.
Marton Miklós vezetőedző szerint jól sikerült a felkészülés, s bár ez egy még alakulóban lévő csapat, szeretnének a lehető leghamarabb összeszokni és egy jó rajtot venni.
- A felkészülési mérkőzések során láttam szép dolgokat, ugyanakkor kijöttek a hibák is. Új csapatot kell építenünk – tíz játékost igazoltunk – ami nem megy egyik pillanatról a másikra, emiatt kérem a szurkolók türelmét. Hajtós, a futballt játszó csapatunk lesz, olyan játékrendszert szeretnénk kialakítani, amiben mindenki tudja mi a dolga és hol a helye.
Ezután az új játékosok egyesével bemutatkoztak, mely során meséltek eddigi pályafutásukról, itteni tapasztalataikról és arról, hogy mindenképp a mezőny első felébe várják a sárga-kékeket. A Perutz FC első bajnokiját augusztus 12-én 17:30-tól játssza a legutóbbi NB III-as bajnokság közép csoportjának 9. helyezettje, a Pénzügyőr ellen, ám mivel a szövetség nem engedélyezte, hogy a fővárosi csapat saját stadionjában játssza a találkozót – nem rendelkeznek ugyanis 500 fős fedett lelátóval - a helyszín egyelőre kérdéses.

Képek:


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!