Táborozott a Zsoodance csapata


2017-08-01 17:26:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Táborozott a Zsoodance csapata főképe
Idén is nagy sikerrel rendezte meg a Zsoodance Tánc Sport Egyesület nyári táborát. Az elmúlt hetekben a felnőtt és gyerek táncosok több héten keresztül gyakorolták a koreográfiákat és csiszolták tudásukat a próbateremben, fejlődésüket nagyban segítették a vendégtáncosok, Győrből és Budapestről is érkeztek ugyanis oktatók, akik a legkülönfélébb táncstílusok rejtelmeibe kalauzolták el az egyesület tagjait. Az egy felnőtt és három gyerektábor alkalmával ellátogatott az edzőterembe többek között Dukai Anett, a győri BRO?n?SIS iskola vezetője, Krajewska Veronika, a budapesti Art Kingdom oktatója, Radóci Lilla, a R3D ONE Dance Stúdió táncosa és Szabó Tímea, az After School képviseletében.
- Szokás szerint a nagyok táborával kezdtünk, közvetlenül a tanév végét követően, amikor még nem szólt közbe nyaralás, ezt követően három héten keresztül a gyerekeké volt a terep – mesélte Cserkuti Zsófia, az egyesület vezetője. Idén új tanárokat is hívtunk, úgy érzem, jó választásnak bizonyultak, hamar megtalálták a közös hangot a tanítványaimmal akik sokat tanultak a napok folyamán. Próbáltunk idén is az alapokra kellő hangsúlyt fektetni és minél több stílust felvonultatni, hogy minél több mindennel megismerkedjenek. Nagyon ügyesek voltak, többen két illetve a három táborba is jelentkeztek, örömmel látom, hogy megvan bennük a fejlődési vágy.
Cserkuti Zsófia hozzátette, az egyesület tervei között ősszel új csoportok indítása és tagfelvétel is szerepel.

Képek:


Címkék: tábor
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!