Kell még egy csatár


2017-07-31 13:48:49  | cikk: pt  | fotó: archív (Haraszti Gábor)  | 


Kell még egy csatár főképe
Újabb két edzőmérkőzést játszott az előző hét folyamán a NB III-as labdarúgó-bajnokság augusztus 12-én esedékes rajtjára gőzerővel készülő Perutz FC. Az ezekből leszűrhető tanulság leginkább úgy foglalható össze, hogy a csapat helyzetkihasználásának hatékonyságán jócskán van mit javítani, illetve még jó lenne megerősíteni a játékoskeretet (legalább) egy támadóval.
A hét közepén Répcelakkal mérkőztek meg hazai pályán Marton Miklós tanítványai, akik számos lehetőséget kialakítva és elpuskázva 1:0-s győzelmet arattak a Vas megyei első osztályban szereplő ellenfelükkel szemben.
Legutóbb, szombaton ugyancsak otthon az NB III-as Rákosmente KSK-val játszott felkészülési meccset a Perutz, mely a Sánta – Domján, Kovács, Császár, Kozma – Baldauf, Skriba, Hanzl, Szabó – Czifra, Németh összetételű tizeneggyel kezdte a találkozót. A pápaiak mindvégig egyenrangú ellenfeleik voltak a rutinos fővárosiaknak, a döntetlenszagú meccsen a több lehetőséget is kidolgozó Perutz-játékosok a pocsék helyzetkihasználásuk miatt nem tudtak a kapuba találni, ráadásul a hajrában beszedett potyagól a vereséget jelentette számukra. Az 1:0-s RKSK-sikerrel zárult összecsapáson a hazaiaknál csereként pályára lépett Horváth, Udvardi, Farkas, Koncsag, Szigeti, Iványi, valamint Karacs Roland – utóbbi Czifra Tamáshoz hasonlóan próbajátékon szerepelt a Perutznál. A két csatár közül Czifrától elköszöntek, míg Karacs még bizonyíthat.
Marton Miklóstól megtudtuk, egy támadót még mindenképpen szeretnének igazolni, ezen a héten pedig a felvidéki Ímely csapatával játszanak idegenben. – A játékunkon és az erőnlétűnkön is kell még csiszolnunk – hangsúlyozta a vezetőedző, aki hozzátette: természetesen az a legfontosabb, hogy a bajnoki rajtra minél jobb állapotban legyen a Perutz.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: labdarúgás | Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!