Hétvégén Szent Anna búcsú


2017-07-28 12:56:50  | cikk: Babos Petra  | 


Hétvégén Szent Anna búcsú főképe
Szent Anna a családi élet, a gyermekek elfogadásának, helyes nevelésének szép példaképe. A Szent Anna templom idei búcsúünnepét ezen a hétvégén tartják, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.
A búcsúünnep a szombat esti misével kezdődik, fél héttől, amelyet a nagyszülőkért mutatnak be, megemlékezve arról, hogy Szent Anna Szűz Mária édesanyja volt, az Úr Jézus Krisztus nagyanyja.
Az ünnepi nagymisét vasárnap 9 órától tartják, melyen megáldják a jubiláló házaspárokat is.
Délután 18 órától Szent Anna Litániára várják a híveket, 18 óra 30 perctől pedig Anna búcsúi hangversenyt tartanak, ahol megáldják a felújított orgonát, majd ifjú kántorok, Beller Barnabás, Németh Ferenc és Urbanics Tamás énekes orgonakoncertjét hallgathatja meg a zenebarát közönség – tudtuk meg Salgó Ferenc kanonok-plébánostól, aki hozzáfűzte, a búcsúra a Rózsafűzér Társulat jóvoltából megújultak az oltárterítők is.
A búcsúi programokra szeretettel hív és vár mindenkit a pápai Szent Anna Egyházközség Képviselőtestülete.

Képek:


Címkék: Szent Anna templom
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!