Csillagfényes fürdőzésre csábít a pápai Várkertfürdő (x)


2017-07-26 14:44:43  | cikk: (x)  | 


Csillagfényes fürdőzésre csábít a pápai Várkertfürdő (x) főképe
A Várkertfürdő idén is csatlakozott a Strandok éjszakája elnevezésű országos programhoz, így július 28-án hajnali 1 óráig lehet pancsolni, lubickolni a pápai fürdőben. A programot ezúttal a strandon rendezik meg: az élménymedencében, a melegvizes ülőmedencében, a Kistappancs és Nagytappancs medencében fürdőzhetnek a különleges élményekre vágyók, az extrém kalandok kedvelőit pedig az Adrenalin csúszdatorony várja. Az éjszakai fürdőzésen a Levendula koktélbár és a strand büféje is üzemel, így a finom falatokról, különleges italokról sem kell lemondaniuk a strandolóknak.

Zenés, táncos parti várja az éjszakai lubickolásra érkezőket

A pápai fürdő természetesen programokkal is készül a nyár legforróbb hangulatú éjszakájára: bemelegítésként az Al Ahram hastánccsoport tart bemutatót,  a férfi szépségverseny keretében megválasztják az éjszaka királyát, éjfélkor pedig rúdtánc bemutató kápráztatja el a fürdőzőket. Mindezt a Faterock zenekar fellépése egészíti ki, a népszerű együttes a legismertebb hazai és külföldi slágerekkel buzdítja táncra a vendégeket és teremt igazi buli hangulatot.

Idén is az Adrenalin csúszdatorony kínál extrém élményeket

A Strandok éjszakáján a pápai Várkertfürdő kedvezményes, 1300 forintos (pápaiaknak 1100 forintos) belépővel várja a vendégeket és ezúttal sem marad el a nyereményjáték, melyen fürdőbelépőket  és egyéb értékes ajándékokat nyerhetnek a látogatók.

Az éjszakai fürdőzés pénteken 21.00 órakor kezdődik és hajnali 1.00 óráig tart.

Részletek: www.varkertfurdo.hu  

Legyél Te az éjszaka királya! Jelentkezés a férfi szépségversenyre a varkertfurdo@varkertfurdo.hu címen vagy a helyszínen.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Várkertfürdő
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!