Újabb rangadó előtt a Lombard II


2010-05-01 13:01:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A már biztos bajnok, Veszprém FC elleni múlt heti bravúros 0-0-s döntetlen után a Lombard II csapata ezúttal már hazai pályán folytathatja remek tavaszi sorozatát. Nagy Mihály fiai vasárnap 17 órától ezúttal a pontvadászat második helyén álló Lipót Pékséget fogadják. A hazaiak idei hét mérkőzésükből mindössze egyet buktak, két döntetlenjük mellett négyszer győztesen hagyták el a játékteret, 25 ponttal a hetedik helyről várják a kezdő sípszót. A vendégek a Sopronnal folytatnak ádáz harcot a második helyért, kettőjük külön párharcában csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak a dobogó második fokán a lipótiak, tavaszi mérlegük három győzelem, egy döntetlen, három vereség. Az őszi, egymás elleni találkozójukon hamar eldőlt a három pont sorsa, szűk negyed óra alatt háromszor is beköszöntek a hazaiak a pápai kapuba, a találkozó hajrájában Dencz révén csak a szépítésre futotta. Mindkét csapatnak fontos a három pont begyűjtése, a hazaiak szeretnék hetedik helyüket megszilárdítani, míg a vendégek a második pozícióért hajtanak, így nagy izgalmakra van kilátás, amiből remélhetőleg a Lombard jön ki győztesen, ebben bízik Nagy Mihály a Lombard vezetőedzője is.
- Erre a hétvégére is egy igazi „nagy falat” jut nekünk. Kitűnő fizikumú, racionális játékot játszó, a második helyen álló csapat lesz az ellenfelünk, akiknek van néhány olyan játékelemük, amit nagyon nehéz semlegesíteni. Nem lesz egyszerű feladat, de meg fogjuk oldani. Kezdőcsapatot csak szombat este tudok hirdetni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!