Ismét nagyértékű adománnyal érkezett a német lovagrend


2017-07-14 14:00:24  | cikk: Babos Petra  | 


Ismét nagyértékű adománnyal érkezett a német lovagrend főképe
Újabb nagylelkű bébiétel és gyermekjáték adományt szállított városunkba a németországi Teuton lovagrend. Magyarországra ezúttal 70.000 adag jó minőségű bébiételt szállítottak, amelyből 40.000 Pápára, 30.000 pedig Sümegre és Hévízre kerül. A szállítmányból a Pápai Városi Óvodák összes tagóvodája is részesült, mivel ők udvari gyermekjátékokat kaptak. Természetesen Sümegre és Hévízre is vittek játékot, ott az már a karácsonyi ajándékozás része lesz.
Klaus Blos, a rend nagymestere elmondta, az egyik legismertebb bébiételgyártó céggel régóta ápolnak jó kapcsolatot, ezért mindig onnan hozzák az ételeket, amelyek a kisgyermekes családokhoz, és sokszor az idősekhez is eljutnak. Reméli, az idén még biztosan visszatérhet városunkba.
A bébiételhez városi osztáson juthatnak hozzá a gyermekes családok, melynek időpontjáról később értesítik a lakosságot.


Képek:


Címkék: teuton
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!