A Kiliáni Ördögök és a Kertváros nyaral az élen


2017-07-13 11:12:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Kiliáni Ördögök és a Kertváros nyaral az élen főképe
Az elmaradt mérkőzések pótlását követően befejeződtek a városi kispályás labdarúgó bajnokság első és másodosztályának tavaszi küzdelmei. A pontvadászatban 17 csapat vett részt. Az első osztályban a Kiliáni Ördögök gárdája nyolc mérkőzésen csak a Tókerti Betyároktól szenvedett vereséget, a többi találkozóját megnyerte, féltávnál előnyük hat pont a második Combragyöngék, nyolc egység pedig a harmadik Tókerti Betyárok előtt. A góllövőlistán Pődör Szabolcs áll az élen, a Valkon Sector játékosa 16 alkalommal vette be az ellenfél hálóját.

A csoport részletes eredményei, tabellája és góllövőlistája IDE kattintva érhető el.

A másodosztályban a Kertváros 100 százalékos mérleggel áll a rangsor élén, második helyet Nagygyimót gárdája szerezte meg, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Concordia Trans áll. A mesterlövészek rangsorában a Nagygyimót SE játékosa, Gödri Zsolt 16 góllal áll az élen.

A másodosztály eredményei, tabellája és góllövőlistája elérhető ITT!

A bajnokság őszi szezonja augusztus 14-én rajtol.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!