16 csapatos lesz az NB III


2017-07-12 14:34:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


16 csapatos lesz az NB III főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága elkészítette a 2017/2018-as NB III-as idény csoportbeosztását – adta hírül az nso.hu. Az előző szezonnal ellentétben nem 18, hanem 16 csapatos csoportokat alakítottak ki. A bajnokság augusztus 12-én rajtol és 2018. június 3-án ér véget. A csoport első három helyezettje feljut az NB II-be, ahonnan a 18–20. helyezett kiesik. Csoportonként a 14–16. helyezett, valamint a legrosszabb mutatóval záró 13. helyezett (összesen 10 csapat) kiesik a megyei I., illetve a budapesti I. osztályba. Az MLSZ kiírása szerint azonos pontszám esetén az alábbiak szerint rangsorolják a csapatokat:
1. a bajnokságban elért több győzelem;
2. a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
3. a bajnoki mérkőzéseken rúgott több gól;
4. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége;
5. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
6. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzéseken az idegenben lőtt több gól;
7. a bajnokság fair play értékelésében elért jobb helyezés;
8. sorsolás

A Perutz FC a nyugati csoportba került, ahol többek között az Ajkával, a Veszprémmel, a Puskás Akadémia FC II-vel és a Kaposvárral is találkozik. Íme a csoportbeosztás: III. kerületi TVE, Ajka, BKV Előre, Csepel, Csorna, Dunaharaszti, Érdi VSE, Gyirmót FC Győr II, Kaposvár, Perutz FC, Pénzügyőr, Puskás Akadémia FC II, Tarr Andráshida, THSE-Szabadkikötő, Veszprém, Videoton FC II.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!