Teke – Vasas győzelem a nyitányon


2009-09-06 12:37:28  | cikk:  | 


Az Elekthermax Vasas tekecsapata szombaton a NB I-es bajnokság első fordulójában Ajka együttesét látta vendégül. A nyáron átalakult pápaiak hazai pályán mindenképpen győzni szerettek volna, ehhez pedig nagyon kellett volna a két ifjúsági játékos, Molnár Tamás és Szakács Ferenc jó játéka. Az ajkaiak ráadásul erősödtek a nyár folyamán, éppen a pápaiak korábbi játékos-edzője, Nagy Lajos tette át székhelyét hozzájuk. A Vasas másik húzóembere, Bódai Ferenc pedig Szolnokon folytatja pályafutását. A hazaiak frissen kinevezett trénere, Horváth József szerint csak a győzelem az elfogadható eredmény.

- Kevés időnk volt felkészülni a pontvadászatra, Bódai Ferenc és Nagy Lajos kiválása pedig csak tovább fokozta gondjainkat. Mindezek ellenére bízom a fiatal csapattársakban, szerintem nem fognak szégyent vallani. A vezetőség a bennmaradást tűzte ki célul, nekem komolyabb terveim vannak, dobogót szeretnék elérni a szezon végére. Remélhetőleg mindenki átérzi a találkozó fontosságát és tudása legjavát fogja adni.

A Vasas valósággal átgázolt ellenfelén és kütéses, 7-1-es győzelmet aratott az Ajka Kristály csapata felett. Öt egyéni pontot gyűjtöttek Horváth Józsefék, a vendégeknek egyetlen pontját épp Nagy Lajos szerezte.

Eredmények:

Elmax Vasas   Ajka Kristály
Horváth Róbert  582 fa   dr. Tóth Zoltán  546 fa
Szakács Ferenc  553   Városi László  548
Molnár Tamás  569   Lipp Vencel  552
Papp István  561   Burján II.László  542
Kiss Sándor  541   Nagy Lajos  560
Horváth József  586   Szigeti János  577
3392
Összfa
3325


Az ifjúságiak nagyon szoros mérkőzésen tudtak diadalmaskodni, mindössze 1 fával sikerült megelőzniük az ajkaiakat.

Elmax Vasas   Ajka Kristály
Széles Zoltán  543 fa   Rózsavölgyi Norbert  530 fa
Giczi Norbert  531   Rédling Zsolt  543
1074
Összfa
1073


Haraszti Gábor

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!