Győzelem az első felkészülési mérkőzésen


2017-07-08 13:36:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelem az első felkészülési mérkőzésen főképe
Az előző Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú labdarúgó bajnokság második helyezettje ellen kezdte meg a nyári felkészülési mérkőzések sorát a Pápai Perutz FC. Marton Miklós együttese a stadion centerpályájának felújítása miatt a Munkácsy Sporttelepén találkozott a Ménfőcsanakkal, akik ellen 3-0-ás félidő után 5-1-es győzelmet aratott, a hazaiak részéről Szabó Zsolt mesterhármast jegyzett, mellette Kovács Szabolcs és az egyik próbajátékos, Koncsag Martin is betalált. A hazaiak a Szigeti – Farkas, Császár, Domján, Kozma – Horváth T., - Szép, Hanzl, Szabó Zs., Szűcs - Skriba kezdővel vágtak neki az első félidőnek, a meccs folyamán Kovács, Udvardi, Nagy, Iványi, Koncsag, Molnár és Szedlacsek is lehetőséget kapott. Marton Miklós a nyári felkészülés második hetének végén eredményesnek ítélte meg a mögöttük hagyott időszakot, mint mondta, a ráhangoló tréningek után mostanra teljes intenzitással vetették bele magukat a munkába.
- A nagy meleg ellenére az első félidőben jó iramot diktáltunk, gyönyörű gólokat lőttünk és amit kértem az öltözőben, abból majdnem mindent viszontláttam a pályán, de az első meccs után nem is lehet 100 százalékot várni - értékelt a Perutz FC vezetőedzője. Bár két hete edzünk, az érdemi munkát ezen a héten tudtuk elkezdeni, az új igazolások és a nyaralásból visszatérők ugyanis kihagyták az első hetet. Mindenki becsületesen dolgozik, megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy maximálisan készen álljunk az augusztusi indulásra. Úgy gondolom, eddig jól sikerültek az erősítéseink, vannak még kiszemeltek, akikkel ha sikerül megállapodni, szintén a hasznunkra lehetnek - bizakodott Marton Miklós.  

Perutz FC - Ménfőcsanak 5-1 (3-0) Szabó Zs. 3, Kovács, Koncsag

A napokban elkészült a felkészülés hivatalos menetrendje, a mieink öt hazai edzőmeccset játszanak:

Július 12. (szerda) Gyirmót - Perutz FC (helyszín: Gyirmót)

Július 15. (szombat) 11:00 Perutz FC - Csorna (helyszín: Perutz Stadion)

Július 19. (szerda) 18:00 Perutz FC – Sárvár (helyszín: Perutz Stadion)

Július 21. (péntek) 18:00 Perutz FC - Balatonfüred (helyszín: Perutz stadion)

Július 26. (szerda) 19:00 Perutz FC - Répcelak (helyszín: Perutz Stadion)

Július 29. (szombat) 11:00 Perutz FC - RKSK (helyszín: Perutz Stadion)

A játékoskeretben Venczel Zoltán távozása óta nem történt változás, többen próbajátékon vesznek részt, Farkas Dániel (Győr), Szücs Gergely (Lipót), Nagy Bálint (Ajka) és Koncsag Martin (Győr) is igyekszik meggyőzni a vezetőséget, az ő sorsuk az edzőkkel konzultálva jövő héten dőlhet el.

Játékosmozgás a Perutz FC-nél:

Érkezők: Szabó Zsolt (Ajka), Császár Attila (Csorna), Kozma Máté (Ajka), Hanzl Máté (Ajka), Skriba Máté (Ajka)

Távozók: Bolla Gergő, Szalai Gábor, Györkös Bence, Györkös Zoltán, Nagy Péter, Simon László (visszavonult), Venczel Zoltán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!