Távozik a gólkirály


2017-07-06 20:55:37  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu archív  | 


Távozik a gólkirály főképe
Nem sikerült megegyeznie a közös folytatásról a Pápai Perutz FC vezetőségének a legutóbbi megyei első osztályú labdarúgó bajnokság gólkirályával, Venczel Zoltánnal, a gólerős csatár így már biztos, hogy másik csapatban folytatja pályafutását – értesült hírportálunk. A támadó a Pápán töltött utánpótlás-évek után a Lombard csődjét követően egy rövid veszprémi kitérővel tért vissza Pápára, ahol a 2015/2016-os megyei szezonban 41 találattal második lett a góllövőlistán, a mögöttünk hagyott idényben viszont a mesterlövészek rangsorában 49 góllal az élen végzett, elévülhetetlen érdemeket szerezve abban, hogy a Perutz a pontvadászat élén végezzen. A 23 éves támadó hírportálunknak megerősítette a szakítást, mint mondta, új kihívásokat keres és sajnálja, hogy így alakultak a dolgok.
- Közös megegyezéssel távoztam a klubtól, amit nagyon sajnálok - mondta Venczel Zoltán. Szép és eredményes időszakot töltöttem el Pápán, örök emlék lesz a megszerzett bajnoki cím, az öltözői hangulat és az, hogy a barátaimmal focizhattam. Most úgy hozta az élet, hogy váltanom kell, új kihívások várnak rám. Vannak érdeklődők, meglátjuk, ezekből melyik realizálódik. Sok sikert kívánok a fiúknak az NB III-ban, remélem, elérik kitűzött céljaikat. Köszönöm a szurkolóknak is, hogy mindig a csapat mellett álltak és kiváló hangulatot teremtettek a stadionban.
Glatz Lajos klubmenedzser a hírrel kapcsolatban azt mondta, a klub és a játékos érdekeit nem sikerült közös nevezőre hozni, emiatt nem gördítenek akadályt Venczel távozása elé. A sportvezető hangsúlyozta, köszönettel tartoznak a labdarúgónak, amiért hozzájárult ahhoz, hogy kivívják az NB III-as tagságot, és sok sikert kívánt a további pályafutásához.
Venczel Zoltán az utánpótlás éveket is ide számítva több mint 170 gólt szerzett pápai mezben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!