Ha nyár, akkor kézilabda tábor


2017-07-05 17:17:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ha nyár, akkor kézilabda tábor főképe
A Kilián DSE közel egy évtizede sikerrel rendezi meg kézilabda táborát. Az idei nyár során két turnusban a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermébe várták és várják a piciket, hiszen az első hét hamarosan véget ér, a július 31-én induló második turnusra viszont még várják a jelentkezőket. Horváth Attila és ifj. Koncz Sándor vezetésével ismerkednek a picik a sportággal, a nagyobbak pedig tovább csiszolhatják az évközi edzéseken megszerzett tudásukat. A táborban a kézilabda mellett természetesen a kötetlen játéké, a szabadidős tevékenységeké, a jókedvé a főszerep.
- Az a célunk a táborral, hogy a gyerekeket a kézilabda felé orientáljuk és értelmes nyári elfoglaltságot és kikapcsolódási lehetőséget biztosítsunk számukra – vázolta a tábor céljait Horváth Attila, a Kilián DSE edzője. Pápai és Pápa környéki lurkók is jelentkeztek hozzánk, többen barátokkal, osztálytársakkal közösen jelentkeztek, és a visszajelzések alapján elmondhatom, hogy mindenki jól érzi magát. Az óvodásoktól a 13-14 éves korig bezárólag vártuk a gyerekeket, az első turnus 33 fővel megy péntekig. A nap nagy része játékos foglalkozással telik, a kézilabda orientáció a játék közben valósul meg, egy napot pedig a Várkertfürdőben is eltöltünk majd, amikor az önfeledt játéké lesz a főszerep. Reggelit, ebédet és uzsonnát is biztosítunk a résztvevőknek, akik már a második napra nagyon jól összekovácsolódtak.
Horváth Attila hozzátette, a Kilián DSE játékosainak szinten tartásra is kiváló alkalom a tábor, így ősszel nem a nulláról kell kezdeni a gyerekekkel a munkát. A következő tábort július 31 és augusztus 4 között rendezik.

Képek:


Címkék: kézilabda | tábor
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!