Öt új igazolást jelentett be a Perutz


2017-07-03 15:51:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Öt új igazolást jelentett be a Perutz főképe
Egy hete kezdte a nyári felkészülést a Pápai Perutz FC az augusztusban induló NB III-as pontvadászatra. Mint megírtuk, különböző okok miatt többen is távoztak a bajnokcsapatból, mostanra a vezetőség azonban eredményes tárgyalásokat folytatott a kiszemeltekkel, így a napokban öten csatlakoznak a kerethez. Visszatér korábbi sikerei helyszínére a Lombard Pápa egykori támadója, Szabó Zsolt. A 31 éves csatár a 2016/2017-es szezonban Ajkán 27 találkozón 13 alkalommal volt eredményes. Csornáról teszi át székhelyét Pápára Császár Attila, aki korábban szintén viselte már a pápaiak mezét. A védő Csornán alapember volt az elmúlt kiírásban, 31 meccset játszott és négy gólt jegyzett. A védelemben juthat szóhoz a 24 éves Kozma Máté, aki 2016 augusztusában a Győri ETO-tól került az FC Ajkához, a védő 26 bajnokin szerepelt. A 24 esztendős Hanzl Máté 2016 nyarán Mosonmagyaróvárról igazolt Ajkára, az elmúlt szezonban 33 alkalommal lépett pályára, melyeken tíz gólt szerzett. Skriba Máté is követte csapattársait Ajkáról Pápára, a középpályás korábban megfordult többek között a Szombathelyi Haladás, az MTK és az Újbuda csapatánál is, a legutóbbi szezonban 25 alkalommal viselte az Ajka mezét, melyeken háromszor vette be az ellenfél hálóját.

Mint megtudtuk, a következő napokban további játékosok érkezését jelenti be a klub, többek között kapusposzton várható erősítés, hiszen Simon László a megyei bajnoki cím megszerzése után kapusedzőként segíti a csapatot. A felkészülési mérkőzések többsége is realizálódott, ezidáig hét lekötött meccse van a gárdának. A stadion gyepének felújítása miatt a Ménfőcsanak elleni edzőmeccset a Munkácsy Sporttelepén játssza a csapat, a többi hazai találkozónak viszont már a centerpálya ad otthont. 

Július 8. (szombat) 11:00 Perutz - Ménfőcsanak (helyszín: Munkácsy Sporttelep)

Július 12. Gyirmót - Perutz (helyszín: Gyirmót)

Július 15. (szombat) 11:00 Perutz - Csorna (helyszín: Perutz Stadion)

Július 19. (szerda) 18:00 Sárvár - Perutz (helyszín: Sárvár)

Július 21. (péntek) 18:00 Perutz - Balatonfüred (helyszín: Perutz stadion)

Július 26. (szerda) 19:00 Perutz - Répcelak (helyszín: Perutz Stadion)

Július 29. (szombat) 11:00 Perutz - RKSK (helyszín: Perutz Stadion)

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz | foci
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!