Elhunyt Kovács László


2017-07-01 17:14:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elhunyt Kovács László főképe
66 éves korában, rövid, gyógyíthatatlan betegség következtében elhunyt Kovács László, az 1980-as évek Rába ETO-jának legendás kapusa, a Lombard Pápa korábbi kapusedzője, vezetőedzője – adta hírül a kisalfold.hu. Kovács László 1981 és 1985 között védett az ETO-ban, két bajnoki címet nyert Verebes József irányításával.
Nevelőklubja a Tatabánya volt, majd nyolc évig a Videotonban játszott. Székesfehérvári évei során lett válogatott, 1975 és 1977 között 12 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban.1978-ban ott volt az Argentínában rendezett világbajnokságon, de nem lépett pályára. Játszott Békéscsabán és Siófokon is, majd 1988-ban visszatért Győrbe. Játékoskarrierjét Burgenlandban, az SC Forchtenstein (Fraknó) együttesénél fejezte be.
2008-tól Pápán dolgozott, kapusedzőként, illetve vezetőedzőként. Legutóbb Budaörsön segített a szakértelmével.
Kovács László pénteken a győri kórházban hunyt el.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: foci
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!