Szünidei játszóház a Kultúr-Kuckóban


2017-06-30 18:49:35  | cikk: pi-pa  | 


Szünidei játszóház a Kultúr-Kuckóban főképe
Szünidei játszóházba várta ma délelőtt a hasznos időtöltésre vágyó gyermekeket és családokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumba.
A rendezvényen a Kultúr-Kuckó program hagyományaihoz hűen változatos kézműves foglalkozásokon vehettek részt az érdeklődők, akik papír halacskát és macifejeket, hungarocell margarétákat, papír tavirózsákat és papír újrahasznosításával készült tolltartókat készíthettek a máltai csoport önkénteseinek segítségével.
Aki nem szeretett volna kézműveskedni, asztali-hoki mérkőzést vívhatott, vagy választhatott a kuckó társasjátékaiból. Mindezek mellett a már jól ismert könyvcserére is volt lehetőség a játszóház ideje alatt.
A Kultúr-Kuckó következő programja a július 10-én induló Hagyományőrző tábor lesz, a nyarat pedig augusztus végén Nyárzáró játszóházzal búcsúztatja majd a Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!