A civilek is túlélték


2017-06-27 00:23:56  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


A civilek is túlélték főképe
Idén először civilek is részt vehettek a korábban kizárólag honvédelmi és rendvédelmi szervek állományai számára kiírt katonai túlélő futóversenyen az MH Pápa Bázisrepülőtéren. Lendvai Gábor százados, a pápai légikikötő testnevelőtisztje, a sportesemény egyik szervezője elmondta: a több mint száz polgári, női és férfi nevező számára az akadályok száma, jellege változatlan volt, ám némelyik feladatot kicsit rövidebbre, könnyebbre alakították. Kiemelte, külön odafigyeltek a civilek biztonságára, de természetesen ugyancsak fontos szempont volt, hogy a Swietelsky Military Survival Run számukra szintén kellően embertpróbáló legyen.

Az indulók egybehangzó véleménye szerint a Swietelsky Military Survival Run közel 12,5 kilométer hosszú és 33 különféle akadállyal tarkított pályájánál nincs nehezebb hazánkban. A budapesti Tóth Dániel rendszeresen részt vesz túlélőfutásokon, a pápait sem hagyta ki, aminek szervezéséről és színvonaláról is elégedetten nyilatkozott. A vizes akadályok különösen elnyerték a tetszését. – Egyértelműen ez Magyarország legkeményebb túlélő futóversenye – jegyezte meg a célba érkezését követően a fővárosi fiatalember, aki egyébként 84 perc alatt, hiba nélkül teljesítette a távot.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!