Ismét munkában a Perutz FC


2017-06-26 19:10:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét munkában a Perutz FC főképe
A mai napon megkezdte a felkészülést az augusztusban rajtoló NB III-as labdarúgó bajnokságra a Perutz FC. Az első héten a játékosok nagy része még előre lefoglalt nyaralásukon pihenik ki az előző szezon fáradalmait, így Marton Miklós vezetőedző húsz mezőnyjátékossal és egy kapussal kezdte a munkát. A rövid nyári szünetben több változás is történt a játékoskeretben, mint megtudtuk, Bolla Gergő, Szalai Gábor, Györkös Bence, Györkös Zoltán, Nagy Péter elhagyta a csapatot, Simon László pedig szögre akasztotta a kesztyűt, a rutinos hálóőr kapusedzőként folytatja a klubnál a munkát. Az első nyári edzés előtt Marton Miklós elmondta, a keretfrissítés miatt öt-hat poszton szeretné megerősíteni a keretet, minden csapatrészbe szeretnének igazolni, a kiszemeltek megvannak, és remélhetőleg hamar sikerül is megállapodni velük.
- A keret kialakítása folyamatban van, egy masszív csapattal szeretnénk nekivágni az idénynek, ahol a célunk a biztos bennmaradás, aztán majd meglátjuk, hogy lehetnek-e még ennél is komolyabb céljaink. A héten napi egy edzés szerepel a programban, amit ha a munkahelyi elfoglaltságok engedik, szeretnénk kettőre növelni. A tavalyi csapat tagjainak nagy része ma már játékra jelentkezett, mellettünk az utánpótlásból azokat is vártuk, akik erősítést jelenthetnek az idény során.
A felkészülés során nyolc edzőmérkőzést játszik a Perutz – a többségét itthon - ezek véglegesítése folyamatban van. A hírek szerint a harmadosztályú bajnokság 16 csapatos lesz, a tabella utolsó három gárdája esik ki és a legrosszabb 13. helyezett is búcsút int a pontvadászatnak. A bajnokság első fordulóját augusztus 12-én rendezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!