Játékbirodalom a Várkertben


2017-06-19 08:25:39  | cikk: Babos Petra  | 


Játékbirodalom a Várkertben főképe
A 27. Pápai Játékfesztivál zárónapjának délutánján is megannyi játék és foglalkozás várta a látogatókat a Várkert fáinak hűs lombjai alatt. A gyerekek számtalan játékot és foglalkozást kipróbálhattak, mialatt a színpadon vidám és szórakoztató műsorokkal mutatkozott be a Syringa zenekar, a Gersakaráti Kötélugró DSE, a JMSZK Gyémántvirág Mazsorett Csoportja, a Cakkumpakli Színház, akik interaktív játékra hívták a gyerekeket óriásbábjaikkal.
A Cakkumpakli Színház a Furfangos mese című előadását hozta el a Játékfesztiválra, mely szerint a Kelekótya Kázmér király nősülne. Csahogy Furfang Flóra királykisasszony kezét kizárólag akkor nyerheti el, ha különböző próbák során bizonyítja rátermettségét.
A délután során színpadra lépett még a Baltazár Színház is, akik egyedülálló módon a művészeteken keresztül mutatják meg, hogy a fogyatékkal élők is olyanok, mint bárki más, értékeikben, gondjaikban és örömeikben nem különböznek. Őket a Szó és Kép Színpad vásári komédiája, a Dinnyék követte.
A hatalmas játékvárossá alakult Várkertben mindenki jól érezhette magát a 27. Játékfesztiválon.


Képek:


Címkék: játékfesztivál
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!