V. Pedálos Moszkvics verseny


2017-06-18 12:48:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


V. Pedálos Moszkvics verseny főképe
Immár ötödik esztendeje üde színfoltja és a gyermekek számára kiváló kikapcsolódási és versenyzési lehetőség a pedálos Moszkvics verseny. A szemerkélő eső és a kissé szeles idő miatt a megszokottnál kevesebben pattantak a járgányokba, de aki benevezett, nem távozott üres kézzel. A lábbal hajtott kis járműveket magángyűjteményéből Takács János bocsájtotta rendelkezésre, a gyerekek közül pedig az nyert, aki a leggyorsabban teljesítette a Fő téren kijelölt távot. Illés Viktória, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ művelődésszervezője érdeklődésünkre elmondta, nemcsak pápai és környékbeli gyerekek versenyeztek a Fő téri forgatagban, hanem Kecskemétről is volt induló, sőt olyan is jelentkezett, aki saját kisautójának volánja mögé pattanva teljesítette a távot. – Nagyon ügyesek - és ami ennél a versenynél nem hátrány - gyorsak voltak a picik, az első helyezett húsz másodpercen belül ért célba. Bízom benne, hogy jövőre az időjárás jobban a kegyeibe fogad minket és több nevező lesz – bizakodott Illés Viktória.
Az eredményhirdetésen az első három helyezett oklevél és serleg díjazásban részesült, de akinek most nem sikerült az első háromba beverekednie magát, az sem távozott üres kézzel, hiszen minden indulónak apró édességekkel kedveskedtek a szervezők.

Végeredmény:
1. Vadászi Milán (17,8 mp)
2. Bedecs Bálint (27 mp)
3. Máté Marcell (27,1 mp)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!