Közbiztonsági egyeztető fórum Pápán


2017-06-01 12:36:03  | cikk:  | 


Közbiztonsági egyeztető fórum Pápán főképe
A Pápai Rendőrkapitányság az együttműködők képviselőivel a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét értékelte a helyi városháza tanácstermében.
A 2017. május 31-én megtartott fórum összehívását a Pápai Rendőrkapitányság kezdeményezte, amelyre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a rendőrség társszervei, az oktatási intézmények fenntartói és vezetői, a nemzetiségi önkormányzatok vezetői, a történelmi egyházak képviselői és a program keretében működő munkacsoportok vezetői.
A rendezvényen elsőként Szappan Csaba rendőr alezredes, a rendőrkapitányság vezetője adott tájékoztatást a járás közbiztonsági, bűnügyi és baleseti helyzetéről. Ezt követően a fórum keretében működő munkacsoportok beszámolója következett. Szalainé Tihanyi Andrea, a Pápa Város Egyesített Szociális Intézményének igazgatója és Nagyné Holczinger Csilla, a Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal Gyámügyi Osztályának vezetője a 2016. évi tevékenységükről és a jövőbeni terveikről számoltak be.
A rendezvényt Anda György rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese zárta, aki kihangsúlyozta, hogy a fórum az együttműködés jegyében jött létre, ezért nagyon fontos a rendőrség számára, hogy a helyi önkormányzatok képviselői továbbra is megosszák a közbiztonsággal kapcsolatos észrevételeiket és tapasztalataikat.

Képek:

nincsenek képek