Könnyűzenei fesztiválcsemege a fúvószenekartól


2017-06-16 22:20:27  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Könnyűzenei fesztiválcsemege a fúvószenekartól  főképe
Igazi zenei csemegével várták a zenekedvelő közönséget a 27. Pápai Játékfesztivál szervezői ma késő délután a Fő térre. A pápaiak egyik nagy kedvence, Pápa Város Fúvószenekara adott közel egy órás koncertet a Nagytemplom előtt.
A téren összegyűlt közönség azonban nem csak a népszerű fúvószenekar által játszott dallamokat hallgathatta, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont Gyémántvirág Mazsorett Csoportja csodaszép lányainak köszönhetően látványos mazsorett bemutatót is láthatott a nagyérdemű.
A Horváth Adrián karnagy vezette fúvószenekar a mazsorett bemutatót követően nagysikerű újévi koncertjeiről jól ismert, a közönség köreiben népszerűvé vált könnyűzenei számokkal szórakoztatta a hallgatóságot, akik vastapssal köszönték meg a több versenyen arany minősítést szerzett zenekar műsorát.
A Fő tér a játékfesztivál szombati és vasárnapi napjára is kínál zenei programokat. Szombaton a Klemen Kabátban és a Supernem lép színpadra, vasárnap pedig a Lord koncertje várja a fesztiválozókat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!