Hármat rúgott az U20-as válogatott Pápán


2009-09-06 12:07:58  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Hármat rúgott az U20-as válogatott Pápán főképe
A világbajnoki selejtezők miatt a Soproni Ligában ezen a hétvégén nem rendeznek fordulót. A Lombard Pápa vezetősége azonban gondoskodott arról, hogy a pápai futballszerető közönség ne maradjon mérkőzés nélkül. Szombaton 10 órától ugyanis az egyiptomi vb-re készülő U-20-as válogatottal mérte össze erejét a Véber legénység. A 300 néző előtt lejátszott találkozón a magyar válogatott - a második félidőben soraiban tudó Heffler Norberttel kiegészülve – Futács kettő és Koman találatával 3-0-ás győzelmet aratott.

A pápai csapatból többen is hiányoztak, Szűcs Lajos, Takács Tamás, Alex, Denis Rebryk, Dlusztus András és Nagy Sándor sem húzta magára a Lombard mezét. A 90 perc során három próbajátékost is tesztelt a szakmai stáb, ám Véber György vezetőedző szerint kevés az esély a szerződtetésükre.

- Egy ilyen délelőtti edzőmeccs sosem jó, felnőtt profi labdarúgóknak nem ez a ritmusa. Az első játékrész jó iramú volt, vezettünk pár veszélyes támadást. A második 45 perc számomra értékelhetetlen, nem bántva a próbajátékosokat, de nevetséges teljesítményt nyújtottak, gyakorlatilag 8-an voltunk a pályán. Remélem sikerült a válogatottat segíteni a felkészülésben és sikerrel veszik a világbajnoki mérkőzéseket. Ami még aggodalomra adhat okot, hogy Heffler Norbertet jó pár találkozóra nélkülöznünk kell, ami óriási érvágás csapatom számára.

Egervári Sándornak mindössze egy hónapja volt az egyiptomi vb-re felkészíteni csapatát, ennek ellenére bizakodóan tekint az előttük álló feladat elé.

- Egy felkészülési mérkőzést megfelelő motivációval, időnként fegyelmezetten, időnként jó támadásokat vezetve sikerült megnyernünk. Keretünk még nem végleges, három hiányzónkkal, Gulácsi Péterrel, Korcsmár Zsolttal illetve Németh Krisztiánnal kiegészülve olyan masszív csapatunk lehet, amely képes lesz az elvárásoknak megfelelően szerepelni.

Haraszti Gábor


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!