Javaslatokat vár a megye


2009-08-06 14:27:19  | cikk:  | 


Augusztus 24-én jár le a Veszprém Megyei Közgyűlés által alapított szakmai kitüntető díjakra szóló javaslatok beadási határideje. A megyei közgyűlés illetékes szakbizottságai összesen legfeljebb 27 díjat ítélnek oda, melyek közül az egészségügyért és a közoktatásért 5-5, a sportért, a közigazgatásér, a közművelődésért és a szociális munkáért 3-3, míg a turizmusért díjra javasoltak között 2 kitüntetés adományozható. Tavaly a pápaiak közül Pintér Péter (sport), Horváthné Rácz Erika (közigazgatás), dr. Szabó Lajos (egészségügy), Horváthné Farkas Andrea (közoktatás), Mezei Zsolt (közművelődés) szerepelt a kitüntettek között. Szakmai díj adományozására közösségek és magánszemélyek egyaránt javaslatot tehetnek, további részletek a megyeháza honlapjáról (www.vpmegye.hu) szerezhetők be.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!