A középmezőnyben zárt az U18


2017-06-09 07:14:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A középmezőnyben zárt az U18 főképe
A dobogó harmadik fokára hajtó Pécs ellen búcsúzott a hazai pályától a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U18-as lánycsapata. Pődör Ákos tanítványai veretlen tavaszi mérleggel várták a kezdő sípszót, míg a Baranya megyeiek idei mérlege öt győzelem és három vereség volt. Rövid kispaddal vágott neki a találkozónak a PELC, mely fél óra elteltével kétgólos hátrányba került és a szünetig nem is sikerült az ellenfél hálójába találni. A második játékrész elején Pődör Patrícia aztán összehozta a szépítést, sajnos egyenlíteni már nem sikerült, 2-1-re nyertek a vendégek.
- Megérdemelt pécsi győzelem született, igaz nem voltunk esélytelenek, hogy legalább egy pontot itthon tartsunk - nyilatkozta a lefújás után Pődör Ákos. Sajnos a hosszú idény végéhez közeledve kevés hadra fogható játékosunk maradt, ezzel is magyarázható, hogy alulmaradtunk. Küzdeni akarásukért és kitartásukért dicséret illeti a játékosainkat, egész szezonban keményen dolgoztak, több fronton helytálltak a lányok, bízom benne, hogy ez a lendület a nyári pihenőt követően a következő idényre is kitart.

Az U18 a szezonzárón kétgólos vereséget szenvedett Kaposváron.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!