Átadták az adományt


2017-06-08 23:17:34  | cikk: pt  | 


Átadták az adományt főképe
A Petőfi mozi csütörökön átadta az idei gyermeknapi jótékonysági vetítései során összegyűlt 80 ezer forintot a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítványnak.

Az adományt Zsegraics Klára, az alapítvány kuratóriumi elnöke, a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény igazgatóhelyettese vette át Micsik Zoltán mozivezetőtől. A pedagógus elmondta, az összeget az iskola folyosójának dekorálására és a fiatalok táboroztatására fordítják majd. – Nagyon szívesen fogadunk bármilyen támogatást, akár vállalkozóktól, akár magánszemélyektől, ugyanis a következő tanévben szeretnénk kijutni a gyermekekkel a hollandiai partnerintézményünkbe – jegyezte meg Zsegraics Klára.

Micsik Zoltán emlékeztetett, gyermeknap kapcsán harmadik alkalommal rendeztek jótékonysági vetítéseket. A mostani adománygyűjtő akció keretében két animációs filmet tekinthettek meg az érdeklődők, emellett a Star Wars-jelmezes 501-es légió tagjaival is találkozhattak a mozilátogatók. A bevétel teljes egészében a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítványhoz került. – A korábbi évekhez képest most kissé kevesebben vettek részt a legutóbbi jótékonysági programon, ennek ellenére az összegyűlt 80 ezer forintot szép eredménynek tartom. Külön öröm volt látni, hogy a kihelyezett perselyekben is folyamatosan gyűltek az adományok a két nap alatt – fogalmazott a Petőfi mozi vezetője.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!