Mesekönyv adomány a Vajda Óvodának


2017-06-08 18:30:17  | cikk: Babos Petra  | 


Mesekönyv adomány a Vajda Óvodának főképe
Az FHB Bank Zrt. Pápai Bankfiókja a Pápai Városi Óvodák Vajda Péter lakótelepi Óvodájába mesekönyv-adományt juttatott el a mai napon.
Az adományt Péri Gábor, az FHB Bank Pápai Bankfiókjának fiókvezetője adta át Csákvári Judit intézményvezetőnek.
A fiókvezető hírportálunknak elmondta, a család bankjaként gondot fordítanak arra is, hogy támogassa a családokat és a gyerekeket.
- Minden évben kisebb projektek keretében támogatjuk az iskolákat, óvodákat. Idén úgy döntöttünk, hogy a vajdai óvoda kicsinyeit lepjük meg mesekönyvvel, hiszen fontosnak tarjuk, hogy a gyerekek minél kisebb korban megismerkedjenek a könyvekkel, szeressék azokat lapozgatni, olvasni – hangsúlyozta a fiókigazgató, aki hozzáfűzte, reméli, az óvodásoknak örömet szerezhettek ezzel az adománnyal és a jövőben is támogathatják a legkisebb generációt.

Szabó Csilla tagóvoda-vezető köszönetét és háláját fejezte ki a nagylelkű adományért. Mint mondta, az óvodában a mesének nap mint nap fontos szerepe van. Az óvónők fejből is sokat mesélnek az apróságoknak, de igyekeznek igényes és értékes könyvekből is olvasni. A gyerekek számára elérhetőek a csoportszobákban a könyvkuckók, ahol játékidőben fellapozhatják, megnézegethetik a színes és kedves rajzokat. A mai modern, felgyorsult világban az apróságok inkább laptopot vagy tabletet kapnak a kezükbe, mivel a családok elfoglaltak, így nem jut idő a közös mesélésre. A könyvnek a szókincs-és a képzeletfejlődésében fontos és pótolhatatlan szerepe van.
A mesekönyv átadó kapcsán Csákvári Judit szintén köszönetét fejezte ki a banknak.
Az ovisok nagyon örültek a könyveknek, azonnal megrohamozták az asztalt, s a számukra legkedvesebb kötetet átlapozták, megnézegették.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!