Képernyőn a Perutz, bajnoki köszöntésre várják szurkolókat


2017-06-07 12:34:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Képernyőn a Perutz, bajnoki köszöntésre várják szurkolókat főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Perutz FC magabiztosan megnyerte a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot és keddi sorsoláson kiderült, hogy osztályozó nélkül tagja lesz az ősszel induló NB III-as mezőnynek. A sikeres szezon lezárásaként a csapat játékosai és a vezetőség június 10-én szombaton 16 órára bajnoki köszöntőre várja a szurkolókat a Perutz stadionba, mely során a csapat átveszi az első helyezettnek járó kupát, majd a drukkerekkel közösen megünnepli az idei kiváló eredményt.

A Perutzhoz kapcsolódó hír, hogy június 8-án csütörtökön reggel Glatz Lajos klubmenedzser és Somogyi Richárd csapatkapitány a DigiSport csatorna Reggeli Start című műsorának vendégei lesznek, a beszélgetés során a pápai futball múltja, jelene és jövője is szóba kerül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!