Jól helytállt az U9


2017-06-06 09:48:35  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Jól helytállt az U9 főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club az MTK meghívására részt vett az U6, U7, U8 és U9-es korosztály számára megrendezett Youth Talent Cupon, melyen akadémiák és NB I-es utánpótlás csapatok is részt vettek. Kun Szabó Attila ifjú labdarúgó palántái hat mérkőzést játszottak, mérlegük pedig két győzelem, egy döntetlen, három vereség lett.
- A tornán jó alkalom volt felmérni, hogy hol tartunk az elit csapatokhoz képest. Végig fergeteges volt a hangulat a diósgyőri, debreceni, kispesti, és fradista szurkolóknak köszönhetően. Az összes meccsünk nagyon szoros volt, nüanszok döntöttek a pontokról. Az ellenfeleink sokkal több ilyen és ehhez hasonló hőfokú és iramú meccset játszottak már, és ez többször ki is jött a találkozók végjátékában. Fizikailag partiban voltunk minden csapattal szemben, hiszen többet volt nálunk a labda, de játékban azért vannak lemaradásaink. Két játékosunk, Borsits Barnabás és Tóth Gergő kiemelkedő teljesítményt nyújtott – elevenítette fel a kupa eseményeit a klub honlapján a PELC U9-es edzője.
A csapat tagjai Bognár Dominik, Tóth Gergő, Mészáros Botond, Gulyás Botond, Végh Máté, Papp Boldizsár, Molnár Patrik, Borsits Barnabás, Ölbei Barnabás, Hernádi Benjamin és Sipos Dániel voltak.

Eredmények:
PELC – Vác 1:0
PELC - Kispest Honvéd 2:3
PELC - Diósgyőr 1:2
PELC - Gödöllő 2:2
PELC - Mészöly Focisuli 0:1
PELC - Vasas 2:1

Góllövők: Végh Máté 3, Sipos Dániel 2, Hernádi Benjamin 1, Mészáros Botond 1, Papp Boldizsár 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!