Ovisok vették birtokba a sportcsarnokot


2017-06-02 20:15:43  | cikk: pi-pa  | 


Ovisok vették birtokba a sportcsarnokot főképe
Hangos szurkolással buzdították egymást ma délelőtt a Városi Sportcsarnokban megrendezett, immár hagyományosnak mondható Ovitornán résztvevő nagycsoportos ovisok a különféle izgalmas sportfeladatok végrehajtása közben. Az idei rendezvényen a városi óvodák tagóvodái, a katolikus óvoda és a lovászpatonai óvoda iskolába készülő gyermekei, összesen 260 apróság vette birtokba a küzdőteret.
Orbánné Maráczi Judittól, az egészségvédő és környezetvédelmi munkacsoport vezetőjétől, a torna főszervezőjétől megtudtuk, 10 évvel ezelőtt rendezték meg először az óvodások játékos tornafoglalkozását és igyekeztek minden évben eljuttatni az iskolába készülő nagycsoportosokat a vidám rendezvényre. A mai alkalmon padgyakorlatokkal, szőnyeggyakorlatokkal, óriás gimnasztikai labdákkal és hokiütős gyakorlatokkal várták a gyermekeket. A feladatok során használt eszközök nagy része megtalálható az óvodákban is, és sokat gyakorolnak velük az ovisok, de ilyen nagy helyen most próbálhatták ki először az ügyességüket.
Az Ovitorna szervezésében és lebonyolításában nagy segítséget nyújtott Koncz Sándor testnevelő tanár, Koncz János testnevelő tanár és a Petőfi Sándor Gimnázium tanulói, a Pápa Város Óvodák munkatársai, valamint az Óvodai Konyha.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!