Sikeres volt a Petőfi mozi jótékonysági akciója


2017-05-30 22:32:40  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Sikeres volt a Petőfi mozi jótékonysági akciója főképe
80 ezer forint gyűlt össze a Petőfi mozi által gyermeknap alkalmából szervezett két jótékonysági vetítéshez kapcsolódóan. A bevétel a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítványhoz kerül.

A szombati és a vasárnapi előadásra összesen több mint 160-an váltottak jegyet, illetve a kihelyezett becsületkasszában is szépen gyűltek az adományok – tudtuk meg Micsik Zoltán mozivezetőtől. Mint mondta, valószínűleg az igazi nyári idő miatt a korábbi évekhez képest ezúttal kicsit kevesebben vettek részt a jótékonysági vetítéseken, de a kezdeményezés most is egyértelműen sikeres volt. – Nagyon örülünk annak, hogy ilyen sokan a jó ügy mellé álltak, és miközben támogatták a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítványt, jól is szórakozhattak a moziban – fogalmazott Micsik Zoltán.

A vasárnapi vetítés előtt az 501-es légió Magyarországi Helyőrségének Star Wars-jelmezes tagjai is ellátogattak a pápai filmszínházba, akikkel a jelenlévők beszélgethettek, fotózkodhattak, vívhattak.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!