Toborzás Veszprém megyében


2017-05-28 14:04:05  | cikk:  | 


A Sümegi járásban, Veszprémben és Pápán várták a jelentkezőket.
A Magyar Honvédelem Napján Veszprémben a Laczkó Dezső Múzeum toboroztak a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. május 20-án. A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportja a pápai Agrárexpón folytatta a toborzást. A tapolcai rendőrök 2017. május 22-én délelőtt az ukki, illetve a zalameggyesi önkormányzatok épületében várták a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.
A rendőrség pultjánál mindhárom helyszínen számos érdeklődő állt meg, és kért részletes tájékoztatást határvadász hivatásról. A toborzó csoport tagjai nem csak felvilágosítást adtak a jelentkezés és a képzés feltételeiről, hanem jelentkezési egységcsomaggal is készültek a konkrét elhatározással rendelkezőknek.
A kötetlen beszélgetés során a hivatásos szolgálati viszonnyal kapcsolatban, valamint a határvadász egységbe történő felvétel feltételeiről, a képzés és jelentkezés lehetőségéről adtak felvilágosítást az érdeklődőknek.
A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.

Képek:

nincsenek képek