Jó hangulatú iskolanap a Közgázban


2017-05-28 13:32:25  | cikk: Babos Petra  | fotó: PSZC JMKSZ  | 


 Jó hangulatú iskolanap a Közgázban főképe
Május 25-én, csütörtökön sportprogramokkal kezdődött a Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma hagyományosan megrendezett iskolanapja. A diákok először különböző sportok területén mérhették össze magukat: volt foci, röplabda, asztalitenisz, szkander, méta. 16 órától a tanulókat várta a karaoke, ahol megmutathatták jó énekhangjukat. A vállalkozó kedvűek goffrit kaptak. Akinek nem volt kedve énekelni, Somogyi Erika pszichológus előadásán vehetett részt. További izgalmas foglalkozások várták az intézmény diákjait másnap a Malom-tó Horgász- és Szabadidőparkban. Nagyon színes volt a választék: részt vehettek a tanulók fegyver- és viseletbemutatón, aerobic-on, az MH Pápa Bázisrepülőtér foglalkozásán, íjászkodhattak, megismerkedhettek a helyes bőrápolással, a felelős állattartás alapjaival, egészségügyi ismeretekkel gazdagodhattak, judózhattak, és előadást hallhattak a családon belüli erőszakról. Ottlétük alatt a lovaglást is kipróbálhatták. 11 órától került sor a fiú labdarúgás döntőjére, valamint az izgalmas kötélhúzásra. Ez idő alatt gerinctornán is részt vehettek az érdeklődők. Ezt a napot közös ebéd zárta: minden osztályból néhányan bográcsban készítettek finomabbnál finomabb étkeket társaiknak. A kétnapos rendezvény - hála a szervező 11. A osztálynak, a Diákönkormányzat munkáját segítő pedagógusnak, Somogyi Katalinnak és a meghívott előadóknak - nagy sikerrel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!