Hat ponttal távozott a Gyirmót


2017-05-28 10:56:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hat ponttal távozott a Gyirmót főképe
A 2016/2017-es U15-ös és U14-es labdarúgó bajnokság utolsó hazai fordulójában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club Gyirmót csapatával találkozott. Egyik hazai alakulat számára sem volt tét nélküli a mérkőzés, hiszen az idősebbek nem mondtak le a legjobb tízbe kerülésről, míg a fiatalabbak egy jó hajrával még az ezüstérmet is megszerezhették volna. Elsőként az U15 mérkőzésén szurkolhattak a hozzátartozók, a mieink bár jól küzdöttek a dobogóra esélyes vendégek ellen, mégsem sikerült pontot szerezniük, 5-1-re alulmaradtak. A tabellán elfoglalt helyezés alapján az U14-re könnyebb meccs várt – a hazaiak a harmadik, a vendégek a hatodik helyen álltak – a papírformát mégsem sikerült érvényesíteni, 1-1-es félidő után 4-1-re kikaptak, mellyel egy helyet visszacsúsztak a tabellán. Forsthoffer Tibor, a PELC edzője érthető módon nem volt elégedett a játéknap végén.
- Ez a mai két félidő tökéletes lenyomata volt a tavaszi szezonunknak – utalt az U14 teljesítményére a hazai tréner. Sem a hozzáállással, sem a játékkal nem voltam megelégedve, ahogy az edzéslátogatottsággal és az edzésmunkával sem. Ma is volt esélyünk a három pontra, 1-1-nél a kapussal szemben rossz döntést hoztunk, de ez sem lehet magyarázat a fiaskóra, hiszen ezután volt még nem egy gólszerzési lehetőségünk, kapufát is lőttünk. Az idősebbeknek viszont gratulálni szeretnék, hiszen egy gyengébb ősz után tavaszra összekapták magukat, helyenként jó meccseket játszottak, küzdöttek és az osztály legjobb együttesei ellen sem vallottak szégyent.

PELC U15 – Gyirmót SE Győr 1-5 (Gsz.: Tóth ill. Ominger, Gál 2, Ferenczi, Józsa)

PELC U14 – Gyirmót SE Győr 1-4 (Gsz.: Schermann ill. Milos 2, Kocsis, Kállai)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!