A Perutz FC aranymeccse az m4sport.hu-n


2017-05-27 21:44:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Perutz FC aranymeccse az m4sport.hu-n főképe
Május 28-án, vasárnap 17 órától Horti Gábor ismét jelentkezik mennyei megyeis közvetítéssel, ezúttal a Veszprém megyei Gyulafirátótot veszi célba, ahol bajnokká avathatják a nem is oly rég még élvonalban serénykedő pápai csapatot - írja az m4sport.hu. Az összetéveszthetetlen stílusú kommentátor hangolódásában nem feledkezett meg az egykor szebb napokat látott klub nemeziséről.A mennyei roadshow vasárnapi egyik eleme az a Pápa lesz – nem, nem az argentin egyházi elöljáró, hanem a Veszprém megyei csapat –, amelynek volt klubvezetője pillanatnyilag a Kozma utcai garzonban próbál bizniszelgetni! Bíró Péternek valamikori pápai foci-helytartónak sikerült, ami kevés embernek jött össze: trombitarezet adott el aranyként, egyértelműen az arany árában! Beborult! Csibész körökben különben nem rossz ötlet, akár még bravúros üzleti tevékenységbe is sorolható, de ez szimpla becsapás! A károsultak nem élvezték a fickó melóját, börtönbe küldték az egykori nagypofájú focivezért! Aki fénykorában, miután annyira meggyűlöltette magát, hogy menekülnie kellett Tatabányáról és Szombathelyről, Pápáról irgalmatlan nagy hangon osztotta az észt a magyar foci délibábos vérmezejére! Minden sajátos erkölcsi szabályai szerint bonyolódott, még az MLSZ- valamilyen szervezetét is ő kormányozta! Szélhámoskodása kellemetlen mélységbe taszított a pápai focit! Szegény Kovács László kapusedző, aki az örökös vészhelyzetes beugró volt, még ő sem tehetett semmit! Az erkölcsi guanó, amit Bíró Péter kent a klubra tisztulni látszik! A megyeiben legelöl állnak, plusz ha még győznek az utolsó előtti, tehát vasárnapi fordulóban a Gyulafirátót ellen, akkor a négy pontos előny bajnokká avathatja őket! Mondjuk a rátótiak ehhez keveset szólhatnak bele, lévén nem ők a Pápa üldözői, hanem a Balatonfüred! A vendégek 126 rúgott gólja is eléggé elrettentő a háziaknak, már csak a település zajosan híres szülötte, Sub Bass Monster mentheti meg őket, ha tegyük fel kiénekli a Pápa szájából a három pontot – olvasható az m4sport.hu kedvcsinálójában.

Veszprém megye, MTD Hungária megyei I.
május 28. 17:00 - Gyulafirátót SE – Pápai Perutz FC

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!