Anyák napi műsorral kedveskedtek a gyerekek


2010-04-28 10:43:46  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Anyák napi műsorral kedveskedtek a gyerekek főképe
A Szivárvány Óvoda „Kék” csoportja anyák napi műsorral köszöntötte a Teveli úti otthonház lakóit ma délelőtt. Az otthonház jó kapcsolatot ápol a Tarczy Lajos Általános Iskolával és a Szivárvány Óvodával, ünnepek alkalmával mindig lehetőséget adnak a gyerekek és az idősek találkozására. A generációk találkozása nagyon fontos az otthonház számára, ezért szerveznek minden évben hasonló alkalmakat. Ehhez kapcsolódó esemény lesz a jövő heti ünnepség is, amikor a dolgozók a 2000. óta az otthonhonban élő Soós házaspárt köszöntik 60. házassági évfordulójuk alkalmából. A programon négy generáció találkozik majd, az otthonház vezetése ugyanis meghívta az idős pár fiát, unokáját és két dédunokáját is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!