Ingyenes vízilabda táborba várják a jelentkezőket


2017-05-26 16:37:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ingyenes vízilabda táborba várják a jelentkezőket főképe
A Magyar Vízilabda Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség tulajdonában lévő Grassroots Sport Nkft. a Póló Nyár 2017. program keretében egy olyan rendezvénysorozatot valósít meg, amely elsősorban a vízilabda sportág népszerűsítését, a versenyzői számának növelését célozza meg. A program keretein belül 34 egyesület rendez napközis vízilabda tábort heti turnusokban az ország minden régiójában. A táborok a nyári tanítási szünetben, uszodákban vagy strandokon kerülnek megszervezésre, elsősorban általános iskolás gyermekek részére. A szakmai felügyelet mellett megvalósuló program a Magyar Vízilabda Szövetség égisze alatt működő egyesületek hagyományos nyári táboraira épül, támogatva ezzel azok szélesebb körű megismerését, a sportág iránti kötődés megalapozását. Ennek érdekében a programban való részvétel a gyermekek számára ingyenes. A foglalkozások előre meghatározott blokkokban zajlanak, a programban kétszer másfél órás vizes foglalkozás, száraz edzés, sportágra jellemző játékos és egyéni mozgásformák, szabad foglalkozás és egyéb kiegészítő programok szerepelnek. A Pápai SE vízilabda szakosztálya két turnusba (június 19-23. valamint június 26-30.) várja a 2002 vagy annál fiatalabb fiúk és lányok jelentkezését, a 06-70/884-7128 vagy a 06-30/850-4299-es telefonszámon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: vízilabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!