Holnap nyit a Várkertfürdő strandja


2017-05-26 16:16:40  | cikk: (X)  | 


Holnap nyit a Várkertfürdő strandja főképe
Gyönyörű kékesen csillogó víz, üde zöld pázsit és remélhetőleg ragyogó napsütés várja mindazokat, akik holnap ellátogatnak a Várkertfürdőbe, hiszen szombaton reggeltől ismét megnyílik a strand és szeptemberig fogadja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. A létesítmény dolgozói az elmúlt hetekben azon dolgoztak, hogy előkészítsék a gépészeti berendezéseket a nyári üzemmódra: rendezték a zöldfelületeket, kitakarították a medencéket, előkészítették a kiszolgáló egységeket a vendégek érkezésére.

Csodás látvány a kék víz és a növényzet zöldje

A Várkertfürdő strandján két gyermekpancsoló, hat óriáscsúszda, élmény-és ülőmedence fogadja a látogatókat, egyedül a nagy sportmedence üzembe helyezése várat még magára, az a nyári szünet kezdetétől fog működni.

A szabadtéri medencék holnaptól üzemelnek

Az első hétvégén program is várja a családokat, hiszen a Várkertfürdő is készül a gyermeknapra: vasárnap 50 százalék kedvezménnyel vásárolhatók a gyermek belépőjegyek, ezen kívül pedig kézműves foglalkozás, ugrálóvár és kosaras hinta szórakoztatja majd az apróságokat – tudtuk meg Nagy Zsolt vezérigazgatótól. Hozzátette, a gyermekeknek egész nyárra kínálnak programot, az idén 8 héten át szerveznek úszótábort, amely az edzés mellett a strandolás lehetőségét is biztosítja minden nap a táborozóknak. A szombaton megnyíló strand mellett természetesen a nyáron is működik a termálfürdő és kiúszó medencéje, így, ha beborul az ég, akkor sem kell lemondani a vizes kalandokról.

Játszótér a kicsiknek, óriáscsúszda a nagyobbaknak

És hogy milyen lesz az idő az első strandhétvégén? Az előrejelzések szerint holnap már sok napsütésre számíthatunk, a levegő hőmérséklete is magasabb lesz a mainál, vasárnap pedig akár a 30 fokot is megközelítheti. Itt az idő tehát előhúzni a fürdőruhát a szekrényből és a Várkertfürdőben tölteni az első strandos hétvégét!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!