Június 10-én jótékonysági örömfutás


2017-05-24 10:45:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Június 10-én jótékonysági örömfutás főképe
A nemzetközi Stratégiai Légiszállítási Képesség (SAC) program szervezetei, a NATO Légiszállítást Kezelő Programiroda (NAM PO), a Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) és a Boeing, valamint a Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtér szervezésében Pápa Város Önkormányzatának támogatásával június 10-én, szombaton a Fő téren hatodik alkalommal rendezik meg a Jason McIlvaine törzsőrmester nevét viselő tavaszi örömfutást. A rendezvény regisztrációja 13 órakor indul, nevezési díj nincs, nagylelkű adományaikat viszont hálásan fogadják a szervezők, akik a befolyt teljes összeggel a pápai Anna téri gyermekorvosi rendelő korszerűsítését támogatják.
- A rendezvény az évek során túllépett egy szokványos futóverseny keretein. Célja, hogy egy igazi családi nap kerekedjen a város szívében különféle színpadi rendezvényekkel, tűzoltó- és rendőrautó kiállítással és sok más mókás játékkal. Egy floorball pályát is felállítunk a Fő téren, hogy megismertessük és népszerűsítsük az eseményre ellátogatókkal a nemzetközi SAC csapat egyik kedvenc sportját. Három versenyszámra lesz lehetőség benevezni: öt kilométeres futás, két kilométeres gyaloglás, a gyerekek pedig egy 400 méteres futás során tehetik próbára kitartásukat. Az esemény minden résztvevője és támogatója önkéntes alapon járul hozzá a rendezvény sikeréhez: szabadidejüket, tehetségüket, termékeiket ajánlják fel egy nemes cél érdekében – olvasható a szervezők felhívásában.

A VI. Tavaszi Örömfutás június 10-én 14 órakor rajtol.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!