Bravúros ezüst az U12-es kosarasoktól


2017-05-23 13:15:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bravúros ezüst az U12-es kosarasoktól főképe
Két hét leforgása alatt immáron negyedik megyei döntőjüket játszották a Pápai Kosárlabda Club utánpótlás csapatai. Május elején az U14, a Megyei Kosárlabdázás Napján az U16 és a megyei bajnokságban szereplő felnőtt gárda ünnepelhetett bajnoki címet, az elmúlt hétvégén a legkisebbek, azaz az U12-es csapat mérkőzött meg ellenfeleivel. Az együttes magját többnyire 10-11 éves gyerekek alkotják, tehát ebben a korosztályban még a jövő szezonban is harcba szállhatnak a bajnoki címért. Idén a csodálatosan csillogó ezüstérem jutott számukra, az első hely Tapolcára került, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Balatonfűzfő együttese állhatott fel. A torna legjobb hazai játékosa Csillak Márton lett, aki egész éves teljesítménye alapján bekerült a Megyei All-Star csapatba is.
Ami az első csapatot illeti, az NB I/B-ben május 26-án pénteken a 2016/2017-es bajnokság utolsó mérkőzése következik, Kálmán Lászlóék 16:30-tól Tiszaújvárossal csapnak össze a Városi Sportcsarnokban. A belépés ingyenes.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: kosárlabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!