Súlyos büntetés Vébernek


2010-04-27 21:30:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Súlyos büntetés Vébernek főképe

Ma délután újra összeült a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága. A gyűlés tagjai Véber Györgyöt 2010. május 30-ig minden jellegű mérkőzésre vonatkozóan eltiltotta a sportszakmai tevékenységtől - azaz az edző az adott időpontig csapata semmiféle meccsén nem végezhet szakmai tevékenységet -, mert a Honvéd elleni mérkőzésen a nézőtérről durván szidta a játékvezetőt. A testület ezen kívül 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére is kötelezte a Lombard vezetőedzőjét. Ezen felül sportvezetőhöz nem méltó viselkedésért Bíró Péter tulajdonost írásbeli megrovásban részesítette az MLSZ, Bali Péterre pedig 3 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki a bizottság.

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy holnap bárki felteheti kérdéseit az eltiltott mesternek, ugyanis 15 és 16 óra között baráti beszélgetésre várnak minden drukkert a Klubházba, ahol a szurkolóknak lehetősége nyílik megbeszélni csapatunk vezetőedzőjével a Lombard Pápával kapcsolatos aktuális dolgokat – tudtuk meg a csapat hivatalos honlapjától.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!