Pápai bronz a teke világbajnokságon


2017-05-21 14:12:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai bronz a teke világbajnokságon főképe
Május közepén a németországi Dettenheimben rendezték a felnőttek és az utánpótlás számára a teke világbajnokságot. A nemzetközi megmérettetésen az U18-as korosztály is pályára lépett, az egyéni, a csapat- és a tandem (páros) versenyben a válogatott tagjaként az Elekthermax Vasas játékosának, Németh Máténak is szoríthattunk. A fiatal tekés a Juhász Bence, Gombos Gergely és Ivanyik Richárd alkotta csapat tagjaként 2270 csapatfával a 9. helyen végzett, egyéniben Máté 588 fát ütött. Párosban Ivanyik Richárddal az oldalán, 300 összfával győzték le szlovén ellenfeleiket, majd a szlovák páros sem tudott megálljt parancsolni a fiúknak. A legjobb négy között az esélyesként számontartott horvátokkal találkoztak, ahol a szétlövés során mindössze két fával alulmaradtak, így a dobogó harmadik fokára állhattak fel, mely a magyar U18-as keret idei egyetlen dobogós helyezése is egyben. A pápai versenyző a vb utolsó napján az egyéni döntőben 590 fával is bekerült a legjobb tíz közé. További részletek hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!