Angol dráma a Petőfiben


2010-04-27 21:00:07  | cikk: Babos Petra  | 


Március végén, Solymáron a XIX. Angol drámafesztiválon a pápai Petőfi Sándor Gimnázium néhány diákja angol nyelven Agatha Christie krimit adott elő. Ma délután az iskolában is előadták produkciójukat.
- Ez nem az első alkalom, hogy iskolánk részt vesz ezen a versenyen, már harmadik éve rendszeresen jelen vagyunk. A gyerekek nagyon lelkesek voltak a felkészülésben, ami nem volt könnyű, hiszen angolul kellett megtanulniuk és előadniuk Agatha Christie jól ismert darabjainak egyvelegét, az Egérfogóból és a Tíz kicsi négerből. Úgy gondolom, hogy jó lehetőség volt a diákoknak ez az angol nyelv gyakorlására és „csiszolására”. Remélem, jövő évben is indulunk majd a drámafesztiválon hasonló jellegű darabbal- mondta el Hegedüs Eszter, a Petőfi Sándor Gimnázium angoltanára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!