Tagtoborzókat rendezett a Pápai Atlétikai Club


2017-05-19 17:34:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tagtoborzókat rendezett a Pápai Atlétikai Club főképe
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárság meghirdette a HISZEK (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek közötti Sport Program) Benned Sport Programot. A program céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket jelölte meg. A HISZEK Benned Sport Program egyik alprogramjaként az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) közreműködésével. A szövetségnél – egyedüli pápai egyesületként – a Pápai Atlétikai Club (PAC) pályázott, és a vezetőség törekvéseit siker koronázta, hiszen az utánpótlás létszámbővítésére 2.388.000 forint értékben pályázatot nyertek.
- A programban vállaltuk, hogy három alkalommal alsó- és felső tagozatos diákoknak egy-egy játékos sportrendezvényt szervezünk és minimum 15 fővel növeljük a mostani taglétszámot – tudtuk meg Rádi Róberttől, a PAC elnökétől. A pályázat keretein belül a Szent István Római Katolikus Általános Iskolában május 8-án, 11-én és 15-én három toborzó jellegű rendezvényt tartottunk. Az első alkalomkor a dobó-, a második és harmadik programon a futó szakosztálynak igyekeztünk új tagokat toborozni. A foglalkozás keretein belül játékos jellegű feladatokkal készültünk azoknak, akik még egyik egyesülethez sincsenek leigazolva, a cél az volt, hogy minden gyermeknek sikerélményekkel távozzon és megszeresse a sportágat, a legügyesebbek pedig egy edzésre hívó levelet kaptak.
Rádi Róbert sikeresnek ítélte meg a toborzót, hiszen mint mondta, 19 új tagot már be is regisztráltak a Magyar Atlétikai Szövetségbe, ami azt jelenti, hogy megfelelő felkészülés és edzésszám után az egyesület színeiben ők már versenyeken is részt vehetnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!