Építik az expó standjait - Holnaptól ismét Agrárexpo


2017-05-18 12:41:33  | cikk: Babos Petra  | 


Építik az expó standjait - Holnaptól ismét Agrárexpo főképe
Már javában készülnek a szervezők a hétvégi XXI. Agrárexpóra. Épülnek a kiállítói standok, áll a rendezvénysátor, elhelyezték a Gasztrofalu faházait, és megkezdték a tenyészállatok karámjának építését is.
A Pápai Agrárexpót idén május 19-21. között rendezi meg a város és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A XXI. Pápai Agrárexpo pénteken 10 óra 30 perckor nyitja meg kapuit a látogatók előtt. A háromnapos program idén is szántóföldi gyakorlati gépbemutatóval kezdődik pénteken 8 óra 30 perctől a Juhar utca és a Bocsor utca sarok mögötti területen.
A hétvégi nagyszabású rendezvényen nemcsak a szakmabeliek találhatják meg a számukra kellemes kikapcsolódást nyújtó programokat. A szombati nap az idei évben is a vadászoké, de lesz lovas- és vadászkutya bemutató, ló fajta- és solymász bemutató, fogathajtó verseny és persze a mezőgazdasági gépek is felvonulnak. A gyerekeket egész hétvégén kézműves foglalkozásokkal és kalandparkkal várják.
A korábbi évekhez hasonlóan a szervezők idén is számos szórakoztató programmal várják a látogatókat a Városi Sportcsarnokban és környékén.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!