Süteménysütő-verseny Tapolcafőn


2017-05-16 23:16:21  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Süteménysütő-verseny Tapolcafőn főképe
Második alkalommal szervezett süteménysütő-versenyt a tapolcafői Napfény Nyugdíjasklub. A településrész művelődési házában tartott megmérettetésre összesen 19-en neveztek, mindenki egyféle házi sütivel, amik között volt többek között krémes, habos, lekváros, meggyes, mogyorós és kókuszos finomság is.

A Mihali Lilla aranydiplomás gasztronómus, valamint Gulyásné Rabi Ágnes és Szalai Tiborné cukrászok által alkotott szakmai zsűri döntése nyomán a tapolcafői süteménysütő-versenyt Kiss Jenőné nyerte meg. A második helyezett Tima Gyuláné, míg a harmadik Kövi Miklósné lett, a különdíjat pedig Molnár Kálmánné vihette haza. A megmérettetés valamennyi résztvevője oklevelet és ajándékot kapott.

– A verseny résztvevői nagyon izgultak és készültek, valamennyien kitettek magukért. A zsűri őszintén, ha kellett keményen elmondta a véleményét. Ám ez így van rendjén, hiszen csak úgy lehet tapasztalatokat szerezni, ha szembesítenek vele, min kellene változtatunk, hogy még finomabb, még jobb süteményeket készítsünk – mondta mosolyogva Végh Ferencné, a Napfény Nyugdíjasklub elnöke. Hozzátette, elégedett a rendezvénnyel, mivel nagyon finom sütemények kerültek terítékre – ezzel a zsűri is egyetértett. A klubelnöktől megtudtuk, egyesületük februárban volt egyéves, a 26 fős tagság aktív és remek csapatot alkot.

Képek:


Címkék: sütemény | Tapolcafő
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!