Jótékonysági gyűjtést szervez a PELC


2017-05-16 09:15:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jótékonysági gyűjtést szervez a PELC főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség 2017-ben, 12 régióban nyolc csapattal regionális selejtező tornákat rendez, melyek idén a ’Danone Focikupa a Gyermekekért’ égisze alatt kerülnek megrendezésre, a győri helyszínen a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata is szerepel - írja a pelc.hu. Az egyesületek számára nagyszerű megmérettetési lehetőség a sportesemény, ugyanakkor a vezetők, gyerekek, szülők részére jótékonysági lehetőség is egyben. Sportszerek és sportfelszerelések gyűjtésével állami gondozott gyerekeket segíthetnek az adakozók abban, hogy ők is egyenlőbb eséllyel válthassák valóra sporttal kapcsolatos álmaikat. A pápai utánpótlás klub a rászoruló gyerekek részére a győri kupa időpontjáig – május 20-áig – sportruházatokat, sportszereket gyűjt a Perutz Stadionban kihelyezett gyűjtőponton.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!