Negyed óra alatt eldöntötte a meccset a Perutz


2017-05-13 18:47:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Negyed óra alatt eldöntötte a meccset a Perutz főképe
A hétközi kupaforduló után a sereghajtó Pét otthonában folytatta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot a Perutz FC. A mezőny első és utolsó helyezettjének őszi találkozóján magabiztos, 7-0-s pápai siker született, természetesen a mostani, idegenbeli visszavágón is a mieink számítottak esélyesnek. Marton Miklós néhány helyen változtatott a megszokott kezdőn – Venczel és Baldauf is csak padozott - a Pápa edzője a Simon – Udvardi, Kovács, Domján, Györkös Z. – Bolla, Böröczky, Somogyi, Szalai, Szép - Szedlacsek kezdőt küldte a péti pályára. A Perutz eredményes támadójátékának köszönhetően 15 perc alatt eldőlt a három pont sorsa, a 8. percben Szedlacsek kezdte meg a gólgyártást, három perccel később duplázni tudott a támadó. Az első negyed óra végén Kovács is beköszönt, a 4-0-s végeredményt a 71.percben Szedlacsek állította be, aki a szerdai kupameccs után a bajnokságban is mesterhármast ért el.

Pét – Perutz FC 0-4 (0-3) (Gsz.: Szedlacsek 3, Kovács)

Marton Miklós: Negyed óra alatt eldöntöttük a mérkőzést, utána viszont gyalázatos teljesítményt nyújtottunk. Lassan, pontatlanul, öregurasan futballoztunk, amit nem értek, de nagyon nem vagyok megelégedve a csapat teljesítményével.

Pét: Sipos - Pavelka, Zelenka (’25 Horváth), Lukács, Orbán (’82 Rostás), Pál, Peintler, Kerekes (’70 Fazekas), Tordai, Kallós, Czipp

Perutz FC: Simon (’46 Szigeti) – Udvardi, Kovács, Domján, Györkös Z. – Bolla (’57 Venczel), Böröczky (’81 Ughy), Somogyi, Szalai, Szép (’46 Nagy)– Szedlacsek (’73 Farkas)

A Perutz május 20-án 18 órai kezdéssel az Ajka Kristályt fogadja a pápai stadionban. További szombati eredmények:
Fűzfői AK – Öskü 3-3
Balatonfüred – Balatonalmádi 6-0
Várpalota – Csetény 3-2
Ajka Kristály – Gyulafirátót 1-6

A tabella élmezőnye:
1. Perutz FC 78 pont
2. Balatonfüred 76
3. Fűzfői AK 52

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!