Bajnoki döntőre készülnek a Bakonyerdő juniorjai


2017-05-10 09:44:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bajnoki döntőre készülnek a Bakonyerdő juniorjai főképe
Május 13-án, szombaton 18 órai kezdéssel az NB II-es junior kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa csapata klubtörténeti mérkőzést játszik, hiszen ha legyőzi a tabella hetedik helyén álló - ám veszélyes ellenfélnek ígérkező - Telekom Veszprém II-t, fennállása első utánpótlás bajnoki címét szeretheti meg. Erre az 1953-as alapítás óta nem volt példa, Bors Martinék (aki jelenleg 31 gólos előnnyel idén is a gólkirályi cím legfőbb várományosa) gőzerővel készülnek a szombati találkozóra, hatalmas reklámkampányba kezdtek, de természetesen elsősorban játékukkal szeretnék lenyűgözni a kilátogató szurkolókat.
- Életünk meccse ez a junior összecsapás, hat éve erre készülünk. A fiatalok, akik megszeppenten jöttek első edzésükre, ma a bajnokság legjobb játékosai, felnőttek, de azt hiszem nemcsak az élethez, a feladathoz is - nyilatkozta a mérkőzés apropóján Kapcsándi Zsolt edző. Kivétel nélkül mind a 17 játékosom nagyszerű ember, példa lehet korosztálya számára. Ami ebben a szabad hétvégés felkészülési időszakban zajlik, arra egyenesen nehéz szavakat találni. Hatalmas összefogás indult, szurkolók, szülők, barátok szervezik a mérkőzést, amit igyekszünk az NB II amatőr világához képest kicsit profivá tenni. Felkonferálással, a szünetben a Black Bunny Rock and Roll Club világszinten elismert párosa, Tibold Márton és Tibold Eszter lép fel, de szurkolóinknak is kedveskedünk nyereményjátékkal. De az igazi plusz mi leszünk, ez a csapat ma az NB II junior bajnokság legjobb alakulata, készen áll a feladatra, s a sok különleges program mellett most is keményen edzünk, hiszen további céljaink is vannak még idén, hatalmas dolog lenne az NB II-es Bajnokok Tornáján szerepelni. Kemény mérkőzés lesz, ellenfelünk helyezése megtévesztő, de a játékosaim tudni fogják a dolgukat. Várunk mindenkit egy olyan mérkőzésre, ahol biztosra mondhatom, hogy jól fogja érezni magát, aki kilátogat, minden szurkolásért, támogatásért nagyon hálásak leszünk – tette hozzá a klub edzője.
A bajnoki döntő előtt 16 órától a felnőttek lépnek pályára, a két meccsre a belépés ingyenes.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!